Csapatunk

Életünk a szervezés és a kreatív ötletek megvalósítása

Interaktív csapat rendezvényre hangolva

Tudás, tapasztalat és szakmai alázat - minden megvan, indulhatunk!
About Image
About Image

Ezek vagyunk mi

Egy csapat, aki kreatív ötleteket gyárt, tervez, megvalósít és sikerre vezet. Mi, egytől-egyig szenvedélyesen szeretjük a munkánkat, még akkor is, amikor az év nagy részében a tervezés, megvalósítás során összeér az éjszaka a pirkadattal. Több, mint 10 éves tapasztalatunk van abban, hogy mi működik jól egy rendezvény során és ezért alkalmazunk megfelelő technikákat a mindenki számára emlékezetes eseményekhez.

Csapatunk egy azon ügynökségek közül, akik már a koncepciók kidolgozásától, egészen a legapróbb részletek megtervezésén át a kivitelezésig minden részfeladatban otthon van. Ezzel a rendezvény minden eleme a lehető legmagasabb színvonalon valósul meg. Az évek alatt számos rendezvénytípusban alkottunk nagyokat, amelynek jó visszaigazolása az állandóan újat kereső ügyfeleink elégedettsége.

nap rendezvény
vállalati tender
megvalósult projekt
eredeti időkapu

ConceptFlow agytröszt

Csapattagjaink, akik nagymértékben hozzájárulnak növekedésünkhöz
Kondor József

Kondor József

cégvezető, kommunikációs vezető

Józsi cégünk alapító tagja, egy igazi örök optimista, energiabomba. Fáradhatatlan és nagy tapasztalattal bíró ember, aki minden helyzetben szakmai hozzáértésével és végtelen lelkesedéssel áll neki a feladatok megoldásának. A kommunikáció területén lubickol, 15 éve kapcsolja össze a hallgatóságot a történésekkel. Ő tartja a kapcsolatot a partnerekkel, rutinnal hajtja végre számos rendezvénytípus megvalósítását.

Losonczi Éva

Losonczi Éva

ügyvezető, kreatív vezető

Évi a ConceptFlow alapító tagja, ő felel a kreatív koncepciók kidolgozásáért, minden extrém ötletre van racionális megoldása. Gondolatai úgy cikáznak egy tender során, mint egy hurrikán. A csapat fő mozgatórugója, terepen a legnagyobb káoszban is pillanatok alatt megoldja a felmerülő helyzetet. Operatív tevékenysége eredményességre vezet minden rendezvényen. Érzékeny, maximalista és elszánt.

Papp Anita

Papp Anita

vezető rendezvényszervező

Anita az alvállalkozókat és a háttérstábot összetartó erő, aki az ajánlat- és tenderírások kialakításáért felel. Szinte minden egyeztetésen ott van, kézben tartja a szálakat. Legyen szó dekorációról, cateringről vagy programokról, számára nem létezik lehetetlen. Energiája és nyüzsgő karaktere az elintézendő ügyek köré összpontosul és sikerrel hajtja végre azokat. Vidámsága új lendületet ad a csapatnak a sűrű rendezvények közepette.

Perjés Anita

Perjes Anita

vezető rendezvényszervező

Ani az örök jókedv és a fiatal lendület. Kreatív ötleteivel, kedves személyiségével minden helyzetben feltalálja magát, mosolya mögött határozottság rejtőzik. Spontán helyzetekben is mindig van ötlete, a legfeszesebb pillanatokban kitartásával és munkabírásával magával visz egy egész csapatot. Szépérzékére sok esetben hagyatkozhatunk, térben gondolkodva szinte azonnal látja minek van helye és mit kell módosítani a megfelelő hatás érdekében.

Benedek Tamás

Benedek Tamás

rendezvényszervező, technikai szakértő

Tamás a rendezvények technikai szakértője, aki nagyon jól ért a fények és frekvenciák nyelvén. Az optimális megoldást választja, de bármilyen extrém ötletet megvalósít. Számára nem létezik középút, csak a legkorszerűbb, megoldásokkal elégszik meg. Akár rendezvénytechnikáról, akár rendezvények építésének koordinálásáról vagy lebonyolításról van szó, rá minden helyzetben számíthatunk.

Nick Balázs

Nick Balázs

rendezvényszervező, beszerzés és logisztika

Balázs csapatunk szíve és lelke, nincs olyan feladat, amit proaktív hozzáállásával és lelkesedésével nem tudna megoldani. Ő felel a beszerzésért és a logisztikáért, de ha arról van szó, akkor vezeti a stábot, egyeztet a beszállítókkal és fellépőket szervez. Bárhonnan felveszi a fonalat, képes azonnal reagálni egy-egy rendezvény megoldásért kiáltó helyzetére.

Ügyfeleink mondták...

Customer Testimonails

Cégünk teljes egészében meg van elégedve a ConceptFlow Kft által nyújtott szolgáltatással. Nagyra értékeljük rugalmasságukat és precíz munkavégzésüket.

Gerevich Bea Vezérigazgató asszisztens, Wizz Air
Customer Testimonails

Óriási a tapasztalatuk és kapcsolatrendszerük! Pontosak, precízek, hatékonyak, gyors reakcióidővel, problémamegoldó képességgel!

Zsupányi Adrienn Rendezvényszervező, Decathlon
Customer Testimonails

Rendezvényeinken minden esetben zökkenőmentes volt a lebonyolítás, a szervezők nyugodtan bízhatták a munka nagyobb részét a csapatra.

Eszter Reimann Internal Mobility & Internal Communication Specialist, EPAM

Miért válassz minket?

Olyan cég vagyunk, akik naponta mutatják meg ügyfeleik számára a legjobb megoldásokat, amelyek sikerre viszik a rendezvényeket.

Rólunk

Ajánlatkérés

Közvetlen kapcsolat

06 20 771 8604
info@conceptflow.hu
1061 Budapest, Andrássy út 45.
facebook · instagram