Disney Junior a Média Platform kiállításon

Kiállítás, stand építés, promóció

Brief

A Walt Disney Hungary felkérésére a MediaPlatform kiállításon a Disney Junior standjának megjelenését kellett megvalósítanunk a londoni központ irányelvei alapján. A cél az volt, hogy a stand területén a médiában dolgozó szakemberek és a kilátogató vendégek részére közönségcsalogató programokat, aktivitásokat alakítsunk ki, amely mellett a stand megjelenését, vizuális kilakítását, berendezését és gyártást megszervezzük. Az osztott stand egyik felén megjelent a Magyarországon először forgalmazott Miles from Tomorrow mese sorozat, valamint másik oldalán az aktuális trendi meséket felvonultató világ. A tervezés és ötletetlés fázisától indulva úgy kellett végighaladnunk a lépéseken, hogy közben minden szigorúan illeszkedjen a Disney által meghatározott elvárásoknak.

Gyorsinfó

  • Név: Disney Junior a Média Platform kiállításon
  • Rendezvénytípus: promóciós rendezvény
  • Ügyfél: Walt Disney Hungary
  • Mikor: 2015
  • Hány fő: 350 fő
  • Hol: SYMA csarnok, Budapest
 

Mindenre gondoltunk

Előkészítés

Rövid határidővel rajzolt skiccekkel és 3D látványterven dolgoztunk

Innováció

távirányítható fémkereső űrhajó, amit az irodában és a műhelyben is többször teszteltünk + 800 kg homok

Cirkusz

A két napot követően az egyik leglátogatottabb stand volt a Disney Junior helyszíne

Néhány kép, nézd meg

Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 2 Gallery Thumb 3 Gallery Thumb 4 Gallery Thumb 4 Gallery Thumb 4 Gallery Thumb 4 Gallery Thumb 4

Megoldás

Rövid határidővel dolgoztunk és ezalatt számos ötlet ment végig a rajzolt skicceken keresztül a 3D látványterven át a budapesti kirendeltség és a londoni központ jóváhagyásával.
A feladat nagy kihívását Miles a jövőből meséje adta, amiről külfödi oldalakon néztünk képeket és vetítettük le többször az angol nyelvű mesét, hogy megfelelő képet kapjunk a megvalósításhoz.
Az űrbéli táj mellett a kiegészítőknek is fontos szerepe volt, így jött létre a marsbéli tájon keresztbe-kasul cikázó űrhajó ötlete, ami Disney érméket talál.
A stand ezen részét hatalmas Miles nyomatokkal határoltuk és még a mennyezeti illesztéseket is űr dizájnra készítettük. Talajszinten deszkázás, majd fóliázás következett és 800 kg finom homok beszórásával hoztuk létre a holdbéli tájat. Komoly dilemmát a fémkereső űrhajó megalkotása okozott, amelynek kinézetéhez, működéséhez rengeteg tesztet futtatunk az irodában és a műhelyben. Nagy méretűnek kellett lennie, a látogatók által távirányíthatónak, miközben a homokban elrejtett Disney érméket hang és fény kíséretében jelzi. A közönség érdeklődését két életnagyságú Miles részvételével fokoztuk, akiknek űrruháját leszabtuk, megvarrtuk és a mese arculata szerint feliratoztuk. Az ötletelés és megvalósítás itt még nem ért véget, hiszen ott volt a másik oldal, ahol több mese egybegyúrásával találkozhattak a résztvevők és ez volt a tárgyalások, üzleti megbeszélések helyszíne is. A nagy kreatívok itt is jól határolták a területet, amit világító bútorokkal és nagy LCD TV-kkel dobtunk fel, az asztalokon, könyöklőkön egyedi készítésű Disney muffinok vártak mindenkire. A közönségcsalogatást, az ajándékok osztását és információk átadását Minnie-nek öltözött hostess lányokkal erősítettük, akiknek ruháját szintén a Disney követelményei alapján alakítottuk ki és varrtuk méretre.
A két napot követően az egyik leglátogatottabb stand volt a Disney Junior helyszíne így örömmel nyugtáztuk, hogy a közönségcsalogatás jól sikerült. :)

Tetszett a munkánk?

Kérj ajánlatot és kövess minket közösségi csatornáinkon, ahol megtudhatod mivel foglalkozunk éppen.

Megosztani ér:

Miért válassz minket?

Olyan cég vagyunk, akik naponta mutatják meg ügyfeleik számára a legjobb megoldásokat, amelyek sikerre viszik a rendezvényeket.

Rólunk

Ajánlatkérés

Közvetlen kapcsolat

06 20 771 8604
info@conceptflow.hu
1061 Budapest, Andrássy út 45.
facebook · instagram