Wizzair Christmas Party

céges karácsonyi rendezvény

Brief

Öt éve dolgozunk együtt Magyarország egyik legsikeresebb vállalatával a WizzAir-rel, akik nagy örömünkre minden évben izgalmas rendezvénykoncepciót tárnak elénk és tőlünk várják a lehető legjobb és leglátványosabb megoldásokat. Feladatunk nem más, mint hogy multikulturális környezetben 1000 fő részvétele mellett nemzetközileg is elfogadott színvonalat biztosítsunk. Mindezt úgy, hogy Magyarországon eddig még nem látott és nem megvalósított egyedi professzionális elemek kerüljenek beépítésre.

Gyorsinfó

NÉV: Wizz Air Christmas Party

RENDEZVÉNYTÍPUS: évzáró gálarendezvény

ÜGYFÉL: Wizz Air Hungary

MIKOR: 2013-2017

HÁNY FŐ: 1000 fő

HOL: Kongresszusi Központ, Budapest

Megoldás

Az Intercontinentalban kezdtünk, akkor még 6-700 főre kellett a koncepciókhoz hatásos látványvilágot alkotni. Ehhez részletgazdag és szinte a rendezvényen tapasztalható képi világhoz illeszkedő látványterveket hoztunk létre, melyet a budapesti központban videókapcsolaton keresztül prezentáltunk a Genfben ülő elbírálók felé. Izgalmas időszak volt. 🙂
Az akkori munkánk a „Gold and Glitter”-rel kezdődött, amelybe minimál Gatsby csillogást és rengeteg egyedi dolgot tettünk, majd a „Blue is the new Black” kobaltkék világa, illetve anyag- és, eszközhasználata vitte el a sikert.
Mindkét esetben jól mértük fel a terek adottságait és jól alkalmaztuk rajtuk a sajátos dizájnt. Az arany és csillogás esetében a kilométernyi hosszúságú lametta egységes függesztése volt a látvány csúcsa, amelyet egyedül egy székesfehérvári üzemben tudtunk legyártani.
A következő évben a kobaltkék hatás megjelenítése a Wizz logó és repülők új festésére utalt, ezért minden felhasznált anyag során a pantone kód szerinti egyezőségig kerestünk és kutattunk.
Külföldön ismertük meg az akkoriban teret hódító francia világító lámpasort, a Case le cousin Paul-t, ami nagyon tetszett a Wizz csapatának. A költségek miatt azonban más alternatívát kellett keresnünk, így egy Budapest melletti vállalkozás sikerrel legyártotta nekünk a kívánt méreteket és darabszámot.
A megnövekedett létszám a Kongresszusi Központba vitt minket és itt újra kellett kezdenünk a terek, a függesztési pontok és minden belső bútor, dizájn adottságait. Ráadásul rendkívül nagy és aprólékos helyről van szó. A Night full of Stars következett a sztárok világával, majd egy óriási alkotásunk a Back to the Future hatalmas, világító időkapuja és az emlékek gyűjtőhelyéül szolgáló 13 darab totemoszlop adott részünkre elismerést, amelyet a Christmas around Wizz nemzetközi Karácsonya tett teljessé.
A folytatásban pedig továbbra is izgatottan várjuk a Wizz kihívásait és a sikeres megvalósításokat.

NÉHÁNY PILLANAT A RENDEZVÉNYRŐL