Wizzair

rendezvény design

Brief

2013 óta dolgozunk együtt a WizzAir csapatával, akik nagy örömünkre minden évben izgalmas rendezvénykoncepciókat tárnak elénk és tőlünk várják a lehető legkorszerűbb és leglátványosabb megoldásokat. A változatos, mindig a legfrissebb trendeket követő témák minden évben izgalmas kihívás elé állítják csapatunkat: újító megoldásokat és friss látványelemeket várnak évről évre. 

Gyorsinfó

NÉV: Céges rendezvény design

RENDEZVÉNYTÍPUS: évzáró, jubileumi rendezvény

ÜGYFÉL: Wizz Air Hungary

MIKOR: 2013 óta

HÁNY FŐ: 300-1000 fő

HOL: Kongresszusi Központ, Vigadó, Európa Event Center

Megoldás

Az Intercontinentalban kezdtünk, akkor még 6-700 főre kellett a koncepciókhoz hatásos látványvilágot alkotni. Ehhez részletgazdag és szinte a rendezvényen tapasztalható képi világhoz illeszkedő látványterveket hoztunk létre, melyet a budapesti központban videókapcsolaton keresztül prezentáltunk a Genfben ülő elbírálók felé. Izgalmas időszak volt. 🙂
Az akkori munkánk a „Gold and Glitter”-rel kezdődött, amelybe minimál Gatsby csillogást és rengeteg egyedi dolgot tettünk, majd a „Blue is the new Black” kobaltkék világa, illetve anyag- és, eszközhasználata vitte el a sikert.
Mindkét esetben jól mértük fel a terek adottságait és jól alkalmaztuk rajtuk a sajátos dizájnt. Az arany és csillogás esetében a kilométernyi hosszúságú lametta egységes függesztése volt a látvány csúcsa, amelyet egyedül egy székesfehérvári üzemben tudtunk legyártani.
A következő évben a kobaltkék hatás megjelenítése a Wizz logó és repülők új festésére utalt, ezért minden felhasznált anyag során a pantone kód szerinti egyezőségig kerestünk és kutattunk.
Külföldön ismertük meg az akkoriban teret hódító francia világító lámpasort, a Case le cousin Paul-t, ami nagyon tetszett a Wizz csapatának. A költségek miatt azonban más alternatívát kellett keresnünk, így egy Budapest melletti vállalkozás sikerrel legyártotta nekünk a kívánt méreteket és darabszámot.
A megnövekedett létszám a Kongresszusi Központba vitt minket és itt újra kellett kezdenünk a terek, a függesztési pontok és minden belső bútor, dizájn adottságait. Ráadásul rendkívül nagy és aprólékos helyről van szó. A Night full of Stars következett a sztárok világával, majd egy óriási alkotásunk a Back to the Future hatalmas, világító időkapuja és az emlékek gyűjtőhelyéül szolgáló 13 darab totemoszlop adott részünkre elismerést, amelyet a Christmas around Wizz nemzetközi Karácsonya tett teljessé.
A folytatásban pedig továbbra is izgatottan várjuk a Wizz kihívásait és a sikeres megvalósításokat.

NÉHÁNY PILLANAT A RENDEZVÉNYRŐL