rendezvények

rendezvények

A Conceptflow-nál álmaid rendezvényének valósággá kovácsolása a specialitásunk.
Szenvedéllyel a kreativitás iránt és makulátlan figyelemmel a részletekre tervezünk, szervezünk
és bonyolítunk le olyan eseményeket, amelyek különlegesek, akárcsak ügyfeleink.

Tapasztalt szakemberekből álló csapatunk kiemelkedik a rendezvényszervezés minden területén legyen szó akár kisebb,
meghitt összejövetelekről vagy grandiózus eseményekről több száz fő részvételével.

Highlightok

így működünk

Személyre szabottság

Figyelembe vesszük az általatok kitűzött célokat, igazodunk az igényeitekhez és elképzeléseitekhez, ennek köszönhetően egyedi, személyre szabott, igényes rendezvényeket alkotunk meg.

Partnerség, kapcsolódás

Hosszú távú együttműködésre törekszünk, odaadó, emberközpontú hozzáállást tanúsítunk minden projekt során, hogy összhangban legyünk ügyfeleinkkel.

Átláthatóság, szervezettség

Jól szervezett rendszerben és átláthatóan működünk, amely mindkét fél helyzetét megkönnyíti. Mi azt valljuk, hogy egy szakmailag erős és sokrétű csapat működése minden oldalról transzparens kell legyen, erősítve a bizalmat megrendelőink felé.

Innovatív és kreatív megoldások

Kutatjuk és keressük a rendezvényipar számára újszerű, innovatív megoldásokat, hogy megbízóink számára minden helyzetben kreatív ötletekkel álljunk elő.

hozzáadott értékünk

Megoldás váratlan problémákra

Az évek és a rutin nem elcsépelt szlogen, hanem valós alapokon nyugszik. Hosszú évek munkája segíti tapasztalati oldalunkat, ami azt biztosítja, hogy minden helyzetben mindig van megoldás.

Sokoldalú rendezvényszervező karakterek

Minden egyes csapattársunk rendelkezik azzal a szükséges rendezvényszervező karakterrel, amely személyiségjegy képes jól megállni minden helyzetben és felülkerekedni az adott szituáción (spontán reagál, nem pánikol, stb.)

 

Profi segítség a célok meghatározásában

Sokan úgy gondolják, hogy értenek a rendezvényszervezéshez, ami biztosan így is van, de nem mindegy, hogy a szervezés milyen minőségben, milyen ötletekkel és mennyi idő alatt zajlik. Számos helyzet bebizonyította, hogy velünk az együtt gondolkodás és a célhoz vezető úton való végigvezetés gördülékeny és sikerrel van kikövezve.

 

Bővebb információért lásd a Bemutatkozó PPT-nket